A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Ржищівський міськвиконком нагадує: КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 31 ЛИПНЯ 2020 РОКУ

Дата: 22.06.2020 10:13
Кількість переглядів: 684

На період дії карантину заборонено:

  • Перебування в громадських будівлях і спорудах, громадському транспорті без одягнених засобів індивідуального захисту, в т. ч. респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот
  • Перебування на вулицях без документів, що засвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус.
  • Самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.
  • Відвідування навчальних закладів здобувачами в групах понад 10 осіб (крім участі в державній підсумковій атестації в формі зовнішнього незалежного оцінювання, зовнішньому незалежному оцінюванні, вступних іспитах, єдиному вступному іспиті з іноземної мови і т. д.)
  • Проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю понад однієї людини на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі). Організатор заходу несе відповідальність за дотримання дистанції між учасниками не менше 1,5 метра.
  • Діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (дитячих таборів).
  • Здійснення регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом (в тому числі в режимі маршрутного таксі) в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, в міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більш ніж кількість місць для сидіння.Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту і за контроль використання респіраторів чи захисних масок пасажирами.
  • Відвідування установ соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями.
  • Планова госпіталізація в регіонах зі значним поширенням коронавірусу, крім надання медичної допомоги вагітним, породіллям, новонародженим, пацієнтам із онкологічними захворюваннями, паліативної медичної допомоги, проведення інших невідкладних заходів, якщо існує значний ризик для життя або здоров’я. У таких випадках пацієнти підлягають обов’язковому тестуванню на коронавірус COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора