A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Майбутні економісти завітали до податківців Білоцерківщини

Дата: 21.10.2019 13:17
Кількість переглядів: 545

Два дні поспіль, студенти Технолого - економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету знайомилися з основними напрямами роботи Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області.

Цього разу, начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв та начальник Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Наталія Коновал гостинно зустрічали студентів першого курсу освітньо-професійної програми «Економіка» та студентів третього курсу програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у супроводі керівника Вікторії Кокоші.

На початку зустрічі, Павло Козирєв наголосив, що одним із основних напрямів роботи податківців - є проведення заходів по підвищенню податкової культури серед молоді, вивчення ними своїх прав і обов’язків у процесі сплати податків та усвідомлення всієї важливості для держави сплати податків.

Продовженням знайомства з роботою податківців, стала змістовна та цікава екскурсія по центру обслуговування платників, яку провела Наталія Коновал. Студенти ознайомилися із переліком адміністративних та консультативних послуг, які надаються юридичним та фізичним особам, основними функціями і завданнями податкової служби. По закінченню екскурсії отримали фахові відповіді на порушені ними  питання.

 

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора