A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Не згасне віра в доброту

Дата: 01.11.2019 09:10
Кількість переглядів: 535

Фото без опису31 жовтня в Ржищівському міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Виконуюча обов’язки Ржищівського міського голови Крістіна Чорненька привітала усіх присутніх зі святом та вручила подяки кращим працівникам своєї справи, відзначивши тих фахівців, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

До привітань Крістіни Іванівни долучилися також керівники соціальних служб громади: начальник УСЗН Ржищівської міськради Наталія Плоска, директор міського центру зайнятості Богдан Пащенко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Тетяна Потапенко, директор Ржищівського геріатричного пансіонату Віктор Тутук і голова організації ветеранів м. Ржищів Лариса Моргун. Вони разом провели церемонію нагородження працівників соціальної сфери.
Захід пройшов у теплій, родинній атмосфері, сповнений несподіванками та сюрпризами для винуватців цієї події.
Працівники відділу культури, аматори художньої самодіяльності, учні ДМШ забезпечували святковий настрій і атмосферу свята.

Шановні працівники соціальної сфери. Ми вітаємо Вас зі святом. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла. Невичерпною хай буде віра в щедрість людської душі! І хай не згасне віра в доброту!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора