Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Проведення міської гри брейн-ринг "Підліток та право"

Дата: 06.11.2019 21:41
Кількість переглядів: 756

5 листопада 2019 року у міському будинку культури відбулася правова гра брейн – ринг «Підліток та право», у заході брали участь команди 6 навчальних закладів Ржищівської громади: команда «Феміда» Ржищівського будівельного технікуму, команда «Правдолюби» Ржищівського індустріально-педагогічного технікуму, команда «Кредо» Ржищівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, команда «Воїни права» Ржищівського професійного ліцею, команда «Alter Ego» Ржищівського гуманітарного коледжу та сама юна команда «Вибір» Ржищівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Фото без опису

В якості членів журі на заході були присутні суддя Ржищівського міського суду – Потапенко А.В., начальник відділу освіти виконавчого комітету Ржищівської міської ради – Горбенко Н.Б., реєстратор відділу державної реєстрації виконавчого комітету Ржищівської міської ради – Петровська І.П.

Правова гра брейн-ринг «Підліток та право» стала вже традиційною в нашому місті. Варто зазначити, що всі команди належно готувалися та показали досить високий рівень знань, за що хочеться подякувати викладачам навчальних закладів, які їх готували: Чорновол О.П. (Ржищівський гуманітарний коледж), Крамаренко Г.Г. (ЗОШ І-ІІІ ст.ім.О.Кошового), Горбенко Т.В. (ЗОШ І-ІІ ст.), Жлуктечко Н.В. та Герасименко Т.А. (Ржищівський будівельний коледж), Івановій Л.М. (Ржищівський індустріально-педагогічний технікум), Стецюк С.А. (Ржищівський професійний ліцей). Окрім того, цікавими та дуже різноманітними виявилися «Візитки» команд, що в черговий раз переконує, які наші діти творчі, талановиті та наполегливі в досягненні своєї мети. Перемогу в непростій боротьбі здобула команда Ржищівського гуманітарного коледжу «Alter Ego» з відривом в один бал від команди «Кредо» Ржищівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Всі команди отримали дипломи за участь у грі та смаколики, а переможці ще й подарунки. Під час музичних пауз своїми виступами всіх радували виконавці з гурту «Мелоді».

Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради, як організатор заходу висловлює щиру подяку за допомогу та підтримку в організації та проведенні даного заходу керівникам навчальних закладів, членам журі, працівникам відділу культури та туризму, дирекції міського будинку культури.

Начальник служби у справах сім`ї та дітей
Тетяна Потапенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора