A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Газова аварійно-диспетчерська служба 104 Київської області інформує

Дата: 13.11.2019 11:15
Кількість переглядів: 1055

Фото без описуДо газової аварійно-диспетчерської служби 104 (далі - АДС) Київської області, її філій і постів систематично надходять виклики від мешканців щодо аварійних ситуацій витоку газу в житловому фонді.

Разом з тим, мають місце ситуації, коли працівники АДС не мають змоги оперативно реагувати на виклики громадян, які мешкають у котеджних містечках та у багатоповерхових житлових комплексах через перешкоджання їх доступу на територію таких житлових забудов власною охоронною службою. Створення таких ситуацій є неприпустимим.

Пунктом 5.10. Правил безпеки систем газопостачання, затверджених наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15.05.2015      № 285, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 08 червня

2015 р. за № 674/27119 (далі - Правила) визначено, що власники (балансоутримувачі та/або орендарі (наймачі) житлових і громадських будинків, підприємств комунального та побутового обслуговування населення повинні забезпечувати безперешкодний доступ до всіх приміщень будинків представникам газорозподільного підприємства для проведення технічного обслуговування газового обладнання і перевірки приміщень на загазованість та за необхідності відключення газового обладнання.

Дія цих Правил поширюються на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, діяльність яких пов’язана з будівництвом, ремонтом, розширенням, реконструкцією, технічним переоснащенням та експлуатацією систем газопостачання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора