A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

В Ржищівській ОТГ відсвяткували День працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2019 13:31
Кількість переглядів: 621

14 листопада в Ржищівській міській об’єднаній територіальній громаді на базі Піївського старостинського округу в сільському Будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Розділити радість святкування з винуватцями свята та висловити глибоку повагу, за невтомну працю, мудрі рішення, працівникам сільського господарства громади та ветеранам галузі, на свято завітали депутат Київської обласної ради Руслан Кузьменко, виконуюча обов’язки міського голови Крістіна Чорненька, виконуюча обов’язки старости сіл Балико Щучинка та Уляники – Галина Гриб, виконуючий обов’язки старости сіл Півці та Онацьки – Ігорь Авраменко, а також начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Ржищівської міської ради Олена Пасека.

Свято було пронизане нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за невтомну працю, представникам аграрної професії.

Неймовірно талановито та вишукано було прикрашено фойє сільського клубу його працівниками. Для любителів фотографуватися підготовлено безліч варіантів фото-зон в сільському колориті.

Під час святкування вітальні адреси вдало перепліталися з творчими виступами співаків, виконавців, фольклорних аматорських колективів Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади, а також креативними вітаннями учнів Піївської ЗОШ І-ІІІ ст.. Виконуючий обов’язки старости сіл Пії та Липовий ріг - Юрій Майстренко привітав своїх односельчан, висловив щиру подяку всім, хто своєю невтомною працею забезпечує щедрий урожай, та разом із виконуючою обов’язки міського голови Крістіною Чорненькою привітали з Днем Народження одного із винуватців свята фермера Миколу Пилиповича Горду.

Величної колоритності святу додали: Народний ансамбль танцю «Дивосвіт» керівник Тетяна Дудич, аматорський вокальний ансамбль «MELODY» керівник Олена Пасека, колектив бальної та сучасної хореографії «Версаль» керівник Анна Калініченко, фольклорний аматорський колектив «Півчаночка» керівник Галина Лисенко, та ансамбль «Берегиня» керівник Микола Колошмай, піївські виконавці та солісти Тетяна Халаняк, дует – Ілона Онуфрієва та Мар’яна Ганенко, Ольга Дмитренко, Сергій та Людмила Москаленки, Дарія Москаленко, ведуча в ролі чарівної Осені – Валентина Гузій –художній керівник Піївського сільського клубу та ведуча свята - співачка, начальник відділу культури і туризму - Олена Пасека.

Це свято є воістину всенародним, адже від результатів роботи аграріїв залежить життєдіяльність держави, її продовольча безпека, добробут і процвітання кожної української родини.
Бажаємо щастя, довголіття, настрою гарного на ціле століття,об життя було щасливим і багатим, і щоб кожен день прожитий Вам здавався святом.
Зі святом тебе, хліборобська родино!
ВІДЕО (автор Ярослава Бутенко)


Інфо відділ культури та туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора