A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Про проведення профілактичного заходу (рейду) «Сім’я»

Дата: 20.11.2019 19:13
Кількість переглядів: 736

Фото без описуЗ метою перевірки належного виконання батьківських обов’язків  та обстеження умов проживання, утримання та виховання дітей в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах 20.11.2019 року працівники служби у справах дітей та сім’ї  спільно з  працівниками Ржищівського відділення поліції провели профілактичний захід (рейд) «Сім’я» на території м. Ржищева.

В ході проведення рейду було обстежено 8 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, на вихованні в яких перебуває 15 дітей. Виявлено порушення санітарних норм проживання в трьох родинах та один випадок перебування матері в нетверезому стані. З метою захисту прав дітей було вжито заходів до батьків в межах службових повноважень  служб та працівників поліції Ржищівського ВП.  Під час проведення рейду  працівники служби  у справах  дітей та сім’ї  провели з батьками профілактичні бесіди щодо належного виконання своїх батьківських обов’язків, дотримання санітарних норм та ведення  здорового способу життя.

.                                                                                              Служба у справах дітей та сім’ї


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора