A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Протокол інформаційного заходу "Детальний  план території для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд  по провулку Молодіжний в м. Ржищеві, Київської області"

Дата: 29.11.2019 14:52
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

З метою оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до розробленої містобудівної документації «Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель та споруд  по провулку Молодіжний в м. Ржищів Київської області» виконавчим комітетом Ржищівської міської ради повідомлено громадськість, що в  період з 28 жовтня по 28 листопада 2019 р. приймаються письмові пропозиції до зазначеної документації .

           ПРОТОКОЛ

інформаційного заходу щодо оприлюднення результатів розгляду пропозицій  громадськості до проектів містобудівної документації : «Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель та споруд по провулку Молодіжний в м. Ржищів Київської області»

від 29 листопада 2019 р. о 14-00 год.                              м. Ржищів , Київської області,                                                     вул. Соборна№22

Голова  заходу :

Корденко Ірина Валеріївна – начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин

Секретар заходу :

Михайловська Ірина Георгіївна – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відногсин

Присутні : замовник Стеценко Тамара Іванівна , Горовий Л.П. , Пархомець Н.А.

 СЛУХАЛИ : виступ  Корденко І.В. , яка повідомила про те, що на підставі рішення Ржищівської міської ради 2158-74-07 від 26 липня 2018р. комунальним підприємством                        «Бюро архітектурного проектування та технічної інвентаризації будівель та споруд»             було розроблено містобудівну документацію : «Детальний  план території для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд  по провулку Молодіжний в м. Ржищеві, Київської області». Відповідно до вимог діючого законодавства , зокрема ст. 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» даний проект був розглянутий та погоджений архітектурно-містобудівною радою від 08 листопада 2019р.. Процедура громадського обговорення проводилась з дотриманням законодавства, зокрема ст.ст.19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до якого виконавчий  комітет Ржищівської міської ради розмістив Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до зазначених проектів детального планування на офіційному сайті  Ржищівської міської ради  в період з 28 жовтня 2019 р. по 28 листопада 2019 р.

Детальний план території розроблено для визначення  функціонального призначення       та параметрів забудови окремої земельної ділянки загальною площею 0,1000 га в м. Ржищеві на провулку  Молодіжний для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд.

  1. Дана земельна ділянка  загальною площею 0,1000 га відноситься до земель не наданих у власність і користування Ржищівської міської ради.

 

  1. Замовник містобудівної документації – Ржищівська міська рада Київської області

 

  1. Розробник містобудівної документації – КП «Бюро архітектурного проектування та технічної інвентаризації будівель та споруд» , провідний архітектор -  Горовий В.Л.

     З моменту реєстрації Повідомлення  про початок проведення громадського обговорення до виконавчого комітету Ржищівської міської ради  у встановлений термін розпорядженням № 534 від 25.10.2019 р. з 28 жовтня 2019р. по 28 листопада 2019 р. не надходили письмові  звернення  від громадян  та організацій щодо врахування пропозицій  під час розробки зазначеної документації.

 

ВИРІШИЛИ: 

1. Прийняти до відома інформацію Корденко І.В.

2. Надати зазначену інформацію до відома громадськості шляхом розміщення на офіційному сайті Ржищівської міської ради.

3. Пропонувати зазначену містобудівну документацію : «Детальний план території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель та споруд по провулку Молодіжний в м. Ржищів Київської області», подати на розгляд та затвердження Ржищівською  міською радою.

 

 

 

Голова заходу ________________ І.В. Корденко

 

Секретар _____________________І.Г. Михайловсьа

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора