A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 15:27
Кількість переглядів: 415

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани
органів місцевого самоврядування!


Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята !


У цей святковий день щиро висловлюю  вдячність всім, хто причетний до місцевого самоврядування: депутатам міської та обласної рад, виконуючим обов’язки старост сіл, працівникам та членам виконавчого комітету, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме Ви, представляючи інтереси Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади, тим самим забезпечуєте право кожного бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток, чий  багатий досвід роботи в органах самоврядування став часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі громадяни, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність долати усі негаразди. І нехай професійне свято, День місцевого самоврядування, об'єднає нас у спільному бажанні стати заможними та щасливими, а населені пункти нашої громади - впорядкованими, розвиненими і квітучими!


 

З побажаннями миру, добра та міцного здоров'я

 В.о. Ржищівського міського голови
Крістіна ЧОРНЕНЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора