A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Встановлено альтернативне опалення в Піївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 12.12.2019 13:42
Кількість переглядів: 534

Перспектива розвитку навчального закладу неможлива без забезпечення комфортних умов, надійних, економних та ефективних. А також вивчення проблем і потреб, очікувань і результатів організації освітнього процесу. Враховуючи всі ризики щодо експлуатації тепломережі школи (незадовільний її стан та зношеність), керівництвом Ржищівської ОТГ було прийнято рішення перевести на альтернативне паливо Пiївську ЗОШ І-ІІІ ст.

До початку опалювального сезону проведено ряд невідкладних робiт:
- частково замінено окремi дiлянки труб на теплотрасi від котельнi до школи (2 5 м);
- проведено ремонт системи опалення в спортивнiй залi (12 м);
- вмонтовано в тепломережу їдальнi електричний котел для обiгрiву окремих кiмнат та обідньої зали; проводяться роботи щодо заміни застарілої електромережі та під’єднання до системи;
- встановлено опалювальний комплекс, де температура регулюється автоматикою, всі системи працюють в заданому автоматичному режимi, здійснює опалення окремих будівель – школи та спортивної зали, працює цілодобово, що забезпечує тепло у школі;

Як результат співпраці відділу освіти, виконавчого комітету Ржишівської громади та ФОП Остапенка, за порівняно невеликий перiод роботи встановленого потужного котла, температурний режим в класах значно пiдвищився i вiдповiдає cанiтарним нормам. Учнівський, батьківський та учительський колективи висловлють подяку всім учасникам за створення комфортних умов, за тепло та затишок.

В рамках концептуальних пiдходiв та iдей щодо пiдтримки розвитку навчального закладу, органiзовано безпечний пiд’їзд шкiльного автобуса, вiдремонтовано та прокладено дорожнє полотно до головних об’єктiв села – школи та лiкарнi.

 

Інфо відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора