A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Ржищівська ОТГ отримала авто для сімейного лікаря

Дата: 13.12.2019 10:22
Кількість переглядів: 514


 

З метою покращення якості медичного обслуговування жителів Ржищівської міської ОТГ у цьому році було прийнято рішення про необхідність будівництва амбулаторії загальної практики – сімейної медицини у місті Ржищеві. За рахунок залученої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я, вже розпочато будівництво даного закладу. Нова амбулаторія відповідатиме усім сучасним вимогам до закладу первинної ланки медицини. Усі будівельні роботи здійснюються відповідно до затвердженого календарного плану. Наразі будівельники вже улаштували фундамент. 

       

    Крім того, за рахунок тієї ж субвенції з державного бюджету комунальне некомерційне підприємство «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримало новий автомобіль  для сімейного лікаря.

 

Дякуємо обласному депутату КОР Руслану Кузьменку за те, що наполегливо захищав цей проєкт і аргументував необхідність його саме для нашої громади, а також тим місцевим депутатам, які підтримали цей проєкт!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора