A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

В Ржищеві вшанували учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській атомній електростанції

Дата: 17.12.2019 15:54
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

13 грудня – відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи в парку Шевченка за участі заступника міського голови Терещенка Ю.Г., ліквідаторів аварії-трагедії на ЧАЕС, евакуйованих з зони Чорнобильської катастрофи, молоді та громади міста.

В КЗ «Ржищівська публічна бібліотека» відбулась зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС: "Відлуння Чорнобиля" в якій взяли участь ліквідатори, переселенці з зони відчуження від наслідків аварії – трагедії на ЧАЕС, учні старших класів та учителі Ржищівської загальноосвітньої школи 1-2 ступенів.

Хвилиною мовчання пом’янули присутні ліквідаторів, які відійшли у вічність. Своїми спогадами перед присутніми поділились ліквідатори аварії-трагедії на ЧАЕС Сіроштан В.Г., Підобід М.В., голова ГО «Союз.Чорнобиль. Україна» Рудник Т.М. та Леляк Л.П., ведуча заходу, автор сценарію та поезій.

Далі присутні відвідали Свято – Троїцький храм та помолились за життя і здоров’я ліквідаторів та потерпілих від наслідків аварії – трагедії на ЧАЕС під час молебну, який провів отець Георгій.

Інфо відділ культури та туризму

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора