A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Аналітична довідка про діяльність спостережної комісії  при виконавчому комітеті Ржищівської міської ради у 2019 році

Дата: 20.01.2020 13:56
Кількість переглядів: 720

     Спостережна комісія при виконавчому комітеті Ржищівської міської ради створена та діє у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2004 № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах» (зі змінами).

   Розпорядженням в. о. міського голови від 19 лютого 2019 року № 80 затверджено новий склад спостережної комісії. До складу спостережної комісії входять як представники виконавчої влади, так і представники громадських організацій. Очолює спостережну комісію заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Терещенко Юрій Григорович. У своїй роботі спостережна комісія керується «Положенням про спостережну комісію при виконавчому комітеті Ржищівської міської ради», затвердженим  розпорядженням міського голови 01.03.2011 року № 137.

   Спостережна комісія співпрацює з органами місцевого самоврядування, Ржищівським ВП Обухівського відділу поліції ГУ НП у Київській області, Кагарлицьким МРС філії ДУ «Центр пробації» у м. Києві та Київській області, службою у справах сім'ї та дітей, Ржищівською міською філією Київського обласного центру зайнятості та громадськими організаціями.

   Основним завданням спостережної комісії є організація громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання.

   План роботи спостережної комісії затверджується щороку.

   Впродовж звітного року комісія працювала в звичайному режимі, засідання проводились за потреби розгляду звернень осіб, звільнених від відбування покарання та надання їм допомоги у соціальній адаптації і вирішенні проблемних питань, проведено 4 засідання спостережної комісії.

   На обліку у спостережній комісії станом на 01.12.2019 року особи, звільнені від відбування покарання не перебувають.

   Протягом 2019 року до суб’єктів соціального патронажу звернень від осіб, звільнених від відбування покарань за допомогою стосовно їх соціальної адаптації не надходило, та, відповідно, заходи соціального патронажу не здійснювались. До управління соціального захисту населення Ржищівської міської ради впродовж року згадані категорії громадян за соціальними послугами не зверталися.

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора