A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Звернення виконуючої обов'язки міського голови Крістіни Чорненької до жителів Ржищівської міської ОТГ

Дата: 04.02.2020 15:47
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Шановні жителі громади! 

Протягом останніх кількох днів у мережі Фейсбук жителі міста Ржищева та ОТГ обговорюють питання про ймовірне закриття Ржищівської міської лікарні. При цьому дописувачі використовують не офіційну інформацію, отриману від влади, а власні припущення і домисли. 

Офіційно повідомляю, що інформація про закриття Ржищівської міської лікарні не відповідає дійсності. На мою думку, подібне збурювання людей є політичним замовленням, і направлене на дискредитацію міської влади. 

Вся офіційна інформація від керівництва міста чи міської лікарні оприлюднюється виключно  на офіційному сайті Ржищівської міської об'єднаної територіальної громади чи на сторінці «Ржищівський міськвиконком» у мережі Фейсбук.

Деякі особи збирають підписи людей під зверненням, яке не ґрунтується на фактах і має на меті збурити людей. Організатори збору підписів викривлено подають інформацію. Десятки людей звертаються у телефонному режимі з обуренням, що збирачі підписів в селах Ржищівської ОТГ всіляко розповсюджують плітки, принижують та виставляють в негативному світлі місто та громаду в цілому. 

Замість реального вирішення проблеми, майбутні кандидати в депутати та діючі депутати вирішили зіграти на почуттях людей похилого віку, для яких надання медичних послуг є надзвичайно болючим та важливим питанням. 

Тож запрошую на відкриту зустріч організаторів збору підписів до виконавчого комітету Ржищівської міської ради. Будь ласка, прийдіть та задайте питання, що вас хвилюють, надайте пропозиції щодо покращення медичних послуг у громаді та поясніть: яким чином розповсюдження неправди, збурення людей і паніка допоможе нашим медикам.

Ще раз наголошую, що закриття міської лікарні не планується. У державі проводиться медична реформа і Ржищівська лікарня є частиною цієї реформи. Влада забезпечить повноцінне надання медичних послуг на рівні не нижчому, ніж є на даний час. Ми готові до спільного обговорення проблем та розгляду конструктивних пропозицій.

В.о. міського голови, секретар Ржищівської міської ради
Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора