A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Рішення виконкому Ржищівської міської ради від 10.02.2020 р. № 25 "Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється та постачається фізичною особою-підприємцем Остапенком Олегом Костянтиновичем в м. Ржищеві"

Дата: 11.02.2020 16:12
Кількість переглядів: 640

Копія

 

 

 

Ржищівська міська  рада Київської області

Виконавчий  комітет

Р і ш е н н я

 

10 лютого 2020 року                                                                                                                   №  25

 

 

Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється та постачається фізичною особою-підприємцем Остапенком Олегом Костянтиновичем в м. Ржищеві

 

 

Розглянувши клопотання фізичної особи–підприємця Остапенка Олега Костянтиновича від 21.01.2020 року № 21/01 про встановлення тарифу на теплову енергію, враховуючи додані розрахунки тарифів на теплову енергію, її виробництво і постачання, керуючись п.3 п.п.2 ст.4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», пп. 2 п. а частини 1 ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити тариф на теплову енергію, що виробляється та постачається фізичною особою-підприємцем Остапенком Олегом Костянтиновичем у розмірі:

– для 2 групи (бюджетні організації та установи) - 1694,11 грн./Гкал.

 

  1. Зобов'язати фізичну особу-підприємця Остапенка Олега Костянтиновича довести дане рішення до відома споживачів послуг у встановленому порядку.

 

  1. Рішення виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області від 3 жовтня 2018 року № 228 «Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється та постачається фізичною особою-підприємцем Остапенком Олегом Костянтиновичем в м.Ржищів», вважати таким, що втратило чинність.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника з питань діяльності виконавчих органів Терещенка Ю.Г.

 

 

Виконуючий обов’язки міського голови,

заступник міського голови                                     /підпис/                                    Ю.Г.Терещенко

 

 

Згідно з оригіналом

Начальник загального відділу,

організаційної та кадрової роботи                                                                           Ю.О.Пужакова

11 лютого 2020 року  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора