Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

"Кохання у великому закладі" до Дня святого Валентина

Дата: 18.02.2020 09:22
Кількість переглядів: 1257

Фото без опису
14 лютого закохані у всьому світі відзначали День Святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Цього дня у Будинку культури відбулася яскрава конкурсна розважальна шоу-програма «КОХАННЯ У ВЕЛИКОМУ ЗАКЛАДІ» для учнівської та студентської молоді, насичена оригінальними жартами, веселими конкурсами, привітаннями. Автором сценарію виступила Оксана Акутіна – начальник відділу молоді та спорту за підтримки виконавчого комітету, відділу культури і туризму, КЗ «Ржищівська публічна бібліотека», відділу сім`ї та дітей, Будинку дитячої та юнацької творчості.

Відділ молоді та спорту висловлює подяку всім керівникам локацій,а саме:

  • Кнуренко Анастасії ,Терещенко Надії, працівникам дитячої та юнацької творчості відділу освіти та працівникам служби у справах дітей та сім'ї- Мушенок Марії та Олексієнко Любові, які проводили майстер –класи по виготовленню "валентинок" та різної атрибутики до свята;
  • Шкуропат Марині , яка проводила сеанс «Магії кохання»;
  • Калініченко Анні ,викладачу музичної школи по класу бальної та сучасної хореографії ,яка проводила данс-релакс "Ритм у 120 ударів";
  • Пасеці Олені ,начальнику відділу культури і туризму, яка проводила майстер-клас по вокалу «Караоке на сцені»;
  • Смоляр Ніні, бібліотекарю КЗ "Ржищівська публічна бібліотека",яка підготувала та провела холідей інсталяцію “Романтичні місця України”.

Спонсорам свята:

  • Власнику кафе «Маяк»- Брюсу Кроу(2 сертифікати по 200 грн )
  • ФОП Кудінова Руслана (приз для пари-переможця)
  • ФОП Катерина Дерека (оформлення заходу).

На заході відбулося нагородження учасників конкурсу ”Love is…”. Найбільшу кількість голосів набрала Родина Кустів - 216. Переможці отримали фото на згадку в конкурсі та сертифікат на 200 гривень в кафе "Маяк". Всі учасники отримали також фото напам'ять та смаколики. В кінці заходу відбулися батли між дівчатами та хлопцями. Лідирували дівчата, але у фіналі хлопці взяли першість...Але, в цілому, перемогло КОХАННЯ!

ІНФО: Відділ молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора