A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проєкту рішення Ржищівської міської ради «Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів на 2021 рік»

Дата: 27.02.2020 11:08
Кількість переглядів: 439

 


Відповідно до ст. 9, 13  Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,  виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті (
rzhyshivska-gromada.gov.ua/) проєкту  рішенння Ржищівської  міської ради Київської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу, які  буде розміщено  на офіційному веб-сайті Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади в розділі  «Регуляторна політика» - «Проекти регуляторних актів»)

Розробник - відділ з питань економіки промисловості, транспорту, зв’язку та комунальної власності виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області.

Проєкт регуляторного акту  дозволить забезпечити реалізацію державної політики у податковій сфері, спрямовану на поповнення доходної частини міського бюджету та врегулювання спірних питань, що виникають у зв'язку із сплатою місцевих податків та зборів в Ржищівській міській об’єднаній територіальній громаді.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматись протягом одного місяця з дня опублікування.

Пропозиції та зауваження просимо надавати  у письмово мій формі за  адресою: 09230, м. Ржищів, вул. Соборна,  22, каб. 7, тел. (04573) 2 17 05.

 

 

Начальник відділу з питань економіки промисловості,

транспорту, зв’язку та комунальної власності                                               І.М.Кошеленко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора