A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Дата: 03.03.2020 13:29
Кількість переглядів: 489

Фото без опису
«03» березня 2020 року особовим складом 20 державною пожежно-рятувальною частиною (м. Ржищів, Кагарлицького району) 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Обухів ) була проведена громадська акція „Запобігти! Врятувати! Допомогти!”. Рятувальники завітали до дошкільного навчального закладу «Калинка» який знаходиться в м. Ржищів по вулиці Соборна, 11.

Розпочалося навчально-виховне дійство з бесіди про дотримання правила пожежної безпеки. Співробітники ДСНС у лаконічній та доступній для малюків формі розповіли про основні види небезпек у побуті, під час прогулянки на вулиці та відпочинку біля води та у лісі, як їм запобігти та уберегтися від них.

Діти були ознайомлені з професією рятувальника їм було представлено спеціальні захисні костюми, засоби індивідуального захисту органів дихання, зору та шкіри, які знаходиться на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу. Була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з питань поводження на воді, правил експлуатації електро-нагрівальних приладів в побуті, поводження з вогнем.

Було вручено персоналу закладу та дітям розяснювально-профілактичні листівки.

Дітей детально проінформували з правилами поведінки та дії під час знаходження вибухо-небезпечних або підозрілих предметів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора