A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІЗИТ ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я КОДА М.ІОНОВА ДО РЖИЩЕВА

Дата: 13.03.2020 16:19
Кількість переглядів: 560

Фото без опису
Сьогодні на запрошення депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменка та в.о. Ржищівського міського голови Крістіни Чорненької з робочим візитом до Ржищева завітав директор Департаменту охорони здоров’я КОДА Максим Іонов разом зі своїм радником та юристом Віктором Гошко.

Руслан Олександрович зазначив, що ця зустріч допоможе налагодити співпрацю й визначити пріоритети для медичної галузі. Він підкреслив, що медики, міська влада і область мають об’єднатися, щоб зберегти медицину у невеликих містах. Руслан Олександрович наголосив, що і він особисто, і міська влада звертаються у всі можливі інстанції, розповідаючи про те, що Україна не готова до впровадження другої хвилі медреформи з 1 квітня, і її треба відтермінувати хоча б до початку 2021 року.

Директор департаменту Максим Іонов разом із депутатом Київської обласної ради Русланом Кузьменком, в.о. міського голови Крістіною Чорненькою, директором КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Яною Тихомировою і директором КНП «Ржищівська міська лікарня» Л.Г. Апостол відвідали медичні заклади міста. Максим Миколайович подякував медикам за роботу і зазначив, що, незважаючи на всі проблеми, медицина і надання послуг населенню не в найгіршому стані. Медики розповіли про проблемні питання і бачення їх розв’язання. Керівник департаменту наголосив, що буде сприяти у цьому.

Джерело: Щотижнева газета «Ржищівський вінок»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора