A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

УВАГА! НЕРЕСТ-2020

Дата: 08.04.2020 14:28
Кількість переглядів: 434


Нерест - це головний та найважливіший період у риби. Від того, наскільки успішно та вдало він пройде - залежать майбутні запаси водних біоресурсів. З метою забезпечення охорони та збереження у належному стані середовища існування, шляхів міграції та місць природного відтворення у рибогосподарських водних об’єктах у районі діяльності Київського рибоохоронного патруля встановлюється весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів у нерестовищах.

Терміни заборони здійснення любительського і спортивного рибальства:
- у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками - з 22 березня по 30 травня (включно);
- у всіх річках та їх кореневих водах - з 22 березня по 10 травня (включно).

Терміни заборони на промисловий лов (добування) водних біоресурсів:
- у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками - з 20 березня по 28 травня (включно);
- у всіх річках та їх кореневих водах - з 20 березня по 8 травня (включно).

У цей період забороняється пересування плавзасобів (човнів), промислове рибальство, здійснення підводного полювання, проведення днопоглиблювальних, вибухових та інших видів робіт, добування будівельних матеріалів у місцях масового нересту водних біоресурсів.

Дозволяється любительське та спортивне рибальство до 3 кг риби на одну особу, однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля Київщини: (068) 642-80-26 або (099) 341-73-18.

Довідкова інформація:

Нагадаємо, відповідно до наказу Київського рибоохоронного патруля від 05.12.2019 № НОД-486/6 «Про встановлення заборони на лов річкових раків» заборонено добувати раки по 30 червня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора