A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Головне управління Пенсійного фонду України інформує: про виплату одноразової допомоги у розмірі 1000 грн

Дата: 30.04.2020 11:10
Кількість переглядів: 419

Фото без опису 

 

23 квітня Головним управління Пенсійного фонду України у Київській області було здійснено фінансування  на виплату одноразової грошової допомоги в розмірі більш як 1,8 мільйонів гривень пенсіонерам Ржищева у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

  • більше тисячі пенсіонерів, які отримують пенсії на рахунки у банках, одноразову допомогу було зараховано на рахунки 24 квітня.
  • майже 800 пенсіонерам, які отримують пенсії через пошту, листоноші мають доставити одноразову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів. У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти.

 У разі виникнення питань у пенсіонерів Ржищівської ОТГ, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просимо звертатися до Пенсійного фонду дистанційно:
- через вебпортал електронних послуг 
https://portal.pfu.gov.ua
- надсилати електронні звернення через інформаційну сторінку за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/ko/81-elektronne-zvernennya/ або на електронну адресу gu@ko.pfu.gov.ua.
- телефонувати на номер «гарячої» телефонної лінії Кагарлицького відділу обслуговування громадян (сервісний центр)  ГУ ПФУ у Київській області (04573) 6-12-65.

 

 Бережіть себе - збережете Україну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора