A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Дистанційне навчання під час карантину в Ржищівській ОТГ: результати анкетування

Дата: 13.05.2020 09:06
Кількість переглядів: 794

Фото без опису
Відділом освіти в період з 06 по 27 квітня 2020 року проводилось анонімне опитування батьків щодо дистанційного навчання в закладах освіти Ржищівської міської ОТГ.

Мета опитування:

  • виявлення інформації з яких предметів проводиться дистанційне навчання;
  • дотримання вчителями розкладу навчальних занять;
  • чи налагоджена комунікація вчителів з учнями та які саме методи, цифрові сервіси застосовуються ;
  • що є найбільш складним у процесі реалізації дистанційного навчання в умовах карантину;
  • дізнатися думку батьків про реалізацію процесу дистанційного навчання.

В опитуванні взяло участь 155 респондентів: 47,1% - батьки ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер», 36,8 % - батьки ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія», 5,8 % - батьки Балико-Щучинської ЗОШ І-ІІ ступенів, 5,2 % - батьки Піївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 5,2% - батьки Півецької філії.

Опитування мало на меті дослідити ситуацію з організацією дистанційного навчання, а також з'ясувати проблеми, що виникли у батьків та дітей.

На період карантину налагоджено комунікацію вчителів з учнями  через класних керівників, створено групи у Viber, в яких є всі вчителі, що працюють в відповідному класі  та учні даного класу. Також педагогами та учнями використовуються   декілька платформ, соціальних мереж та месенджерів.

За результатами опитування 78% батьків все влаштовує, але серед учасників є ряд зауважень, на що ми звернемо увагу. Пропозиції батьків ми опрацюємо з керівниками закладів та вчителями і врахуємо в роботі.

Учні та батьки сумують за школою, друзями та вчителями. Ми віримо, що скоро закінчиться карантин і всі учні зможуть відвідувати заклади освіти, тільки трохи потрібно зачекати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора