A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ ЗАТВЕРДЖЕНО У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Дата: 21.05.2020 08:59
Кількість переглядів: 686

Фото без описуСьогодні Кабінет Міністрів України затвердив перспективні плани формування територій громад всіх областей, в тому числі затверджено перспективний план Київської області. Територію Ржищівської громади затверджено в повному об’ємі з усіма населеними пунктами, які за планом мали увійти до нашої громади ще у 2015 році.

До Ржищівської родини також приєднаються села Кузьминецької, Великоприцьківської, Стайківської, Стритівської, Грушівської, Малобукринської сільських рад.

Це величезна перемога всіх, хто захищав право Ржищева та наших сіл стати окремою громадою і робив свій посильний вклад для здійснення цієї мрії. Позаду сотні зустрічей, десятки засідань різних комісій, листів, звернень, тривалих, виснажливих перемовин... І дуже приємно, що ця робота не була марною — ми досягли поставленої цілі.
Отже, Ржищівська громада – є!!! Вона не на рік, не на два — це перспектива розвитку на десятки років, це те, що залишиться наступним поколінням. Мінятимуться міські голови, депутати, старости, але громада — залишиться. Люди будуть жити й будувати своє майбутнє однією спільною родиною.
На наших очах твориться історія!
Разом ми створимо заможну та розвинуту громаду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора