A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЕЛЕКТРОННА ТРУДОВА КНИЖКА – ЗРУЧНИЙ СЕРВІС ДЛЯ КОЖНОГО.

Дата: 26.05.2020 16:23
Кількість переглядів: 418

Фото без описуОдним із зручних і доступних для кожного дистанційних онлайн-сервісів, які пропонує Пенсійний фонд, є можливість переглянути відомості про свою трудову діяльність в ЕЛЕКТРОННІЙ ТРУДОВІЙ КНИЖЦІ.

Тут відображатиметься інформація про трудові відносини працівника за даними звітних відомостей роботодавця та про сплачені страхові внески з 1998 року. Застраховані особи та роботодавці також зможуть надавати інформацію про трудову діяльність до 1998 року у вигляді сканованих копій передбачених законодавством документів, засвідчених кваліфікованим електронним підписом. Відтак, у разі втрати паперової трудової книжки не потрібно буде витрачати час на відновлення даних, адже вони будуть збережені в електронному форматі. Окрім того, це нововведення створює можливість для громадян  призначити пенсію  без відвідування органів Пенсійного фонду.

Дані, що містяться у трудовій книжці,  вноситимуться через «кабінет страхувальника» відповідальною особою роботодавця.

Для застрахованих осіб доступ до ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ можливий на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду. Ви можете увійти на нього, використовуючи електронний цифровий підпис, за посиланням : https://www.pfu.gov.ua.

В особистому кабінеті веб-порталу, в меню ліворуч, обираєте пункт «Електронна трудова книжка» (якщо на сторінці немає відповідного пункту, натисніть ПІБ у верхньому меню вебпорталу). Тут Ви зможете ознайомитись із записами у своїй електронній трудовій книжці.

Користуйтеся онлайн-сервісами Пенсійного фонду в період оголошеного в Україні карантину, не виходячи з дому, в будь-який зручний для Вас час!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора