A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРІТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 29.05.2020 13:43
Кількість переглядів: 419

Фото без описуНа позачерговому засіданні ВРУ 13 травня 2020 року було прийнято Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Цей закон підписано Президентом та опубліковано у ЗМІ 28.05.2020 року.

Законом передбачено, що на період з 02 квітня 2020 року до загального місячного (річного)оподаткування доходу платника ПДФО не включаються доходи у вигляді допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Тобто допомогу по частковому безробіттю звільнили від оподаткування ПДФО та військового збору.

Крім того допомогу по частковому безробіттю можуть отримувати не тільки працівники, а й фізичні особи -підприємці. При цьому збільшено термін для звернення роботодавців та ФОПів за отриманням допомоги по частковому безробіттю з 30 календарних днів з моменту зупинення (скорочення)діяльності до 90 календарних днів.

Шановні підприємці ! Якщо Вас зацікавила дана інформація ,радимо ознайомитись із статтею 471 « Закону України «Про зайнятість населення» та Постановою Кабінету Міністрів України №306 від 22.04.2020 року. Та звернутись до Ржищівської філії Київського обласного центру зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора