A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

«СИТУАЦІЯ ПОТРЕБУЄ СУВОРОГО КОНТРОЛЮ», – ВАСИЛЬ ВОЛОДІН

Дата: 29.05.2020 13:48
Кількість переглядів: 442

Фото без опису Негайно вжити невідкладних рішучих заходів із наведення правопорядку у місті  вимагає від поліції Василь Володін, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної адміністрації.

«Надзвичайна подія, яка сталася в Броварах вранці на стоянці маршруток, наочно довела, що питання правопорядку у цьому місті гостре, як ніколи,  – заявив В. Володін. – Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками. Борюсь із цією проблемою з перших днів своєї роботи у КОДА. Впевнений, що сьогоднішній інцидент позбавить буть-яких заперечувальних аргументів опонентів побудови прозорої системи пасажирських перевезень в області. І правоохоронці покладуть край корупційним схемам у цій галузі».

Довідка: Сьогодні о 7 ранку десятки невідомих молодих людей влаштували стрілянину. Відкрито кримінальне впровадження (ч.4, ст. 296 ККУ). Понад 10 осіб затримано. На місці інциденту вилучено зброю. Це мешканці інших регіонів країни. Двоє людей знаходяться у Броварській лікарні з вогнепальними пораненнями. Причини інциденту та решту учасників встановлюють.

Керівництво області провело оперативну нараду із перевізниками, що працюють на броварських маршрутах, визначених КОДА та з якими укладені договори на організацію перевезень (це, зокрема ТОВ «Євро-Авто-Альянс» (маршрути 706, 707) та ТОВ «Союз Авто» (маршрути 701, 803, 340, 906)). Ці перевізники стверджують, що до ранкового інциденту не мають ніякого відношення та працюють у штатному режимі.

До речі, за понад рік ніяких змін у цих маршрутах та переліку компаній, що їх обслуговують, не відбувалося.

«Ми мешкаємо у правовій державі, де всі питання, у тому числі і право на підприємницьку діяльність мають вирішуватися в рамках закону. Люди не мають потерпати від свавілля злочинних елементів. Моя мета – безпечне життя мешканців Київщини. Тож, вказану ситуацію моментально взяв під особистий контроль та гарантую слідству всебічну підтримку Київської облдержадміністрації,  – запевнив керівник області».

Наразі ведуться невідкладні слідчо-оперативні дії правоохоронними органами.

Дане питання знаходиться на особистому контролі тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора