A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Випускники - 2020. Ржищівська дитяча музична школа

Дата: 05.06.2020 23:06
Кількість переглядів: 828

Дорогі випускники Ржищівської дитячої музичної школи!
Дирекція та викладачі музичної школи, адміністрація відділу культури і туризму вітає вас із закінченням навчального року.
Випуск – це завершальний акорд неповторної симфонії. Нехай протягом всього життя  вас супроводжує чарівна мелодія чудових моментів  вашого музичного життя.

Хочемо підкреслити, що завдяки учаФото без описусті наших випускників - класу народно-сценічного танцю (виклдач Тетяна Дудич), оркестру народних інструментів (виклдач Людмила Окута), класу бальної та сучасної хореографії (виклдач Анна Калініченко), які на обласних всеукраїнських, міжнародних конкурсах та фестивалях неодноразово отримували  призові місця, про наше місто Ржищів почули за межами не тільки області а й України. 

Маємо велику надію, що учні та викладачі музичної школи і надалі своїм творчим здобутком прославлятимуть наше місто і здобуватимуть перші місця та звання лауреатів серед колективів України та світу.

Дякуємо всім за наполегливість, старання, витримку під час дистанційного навчання. Бажаємо вам якомога частіше відчувати окриляючу силу успіху та радість перемог.

Завдяки щирому і теплому спілкуванню та увазі викладачів, у наших учнів зберігся інтерес  до навчання,  а також потяг до нових знань. 

Дистанційне навчання – стало викликом не тільки для викладачів та учнів, а й для їхніх батьків. Тому дирекція та викладачі музичної школи дякують і батькам і дітям за підтримку і розуміння у цьому непростому процесі. 
Від серця до серця по стежинам всесвітньої мережі простяглися промені музики нашої душі.

А учнів, які ще не дійшли до фінішу вітаємо із завершенням ще одного шкільного року!
Ми чекаємо на вас 1 вересня!
До зустрічі у стінах нашої Ржищівської дитячої музичної школи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора