A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 22.06.2020 13:27
Кількість переглядів: 431

Фото без опису19 червня у Ржищівському міському будинку культури відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Виконуюча обов'язки міського голови Крістіна Чорненька привітала медичну спільноту громади з їх професійним святом.

Крістіна Іванівна висловила слова вдячності за відданість професії та жертовність, побажала медичним працівникам здоров’я, наснаги і душевного комфорту, щоб вони і надалі виконували своє високе призначення. Вона відзначила, що влада докладає усіх зусиль, щоб забезпечити гідний рівень життя і праці медиків, а отже і якісну медичну допомогу мешканцям Ржищівської громади.

Продовженням привітань стало нагородження кращих працівників медичної галузі. За вагомі професійні здобутки, надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги та активну громадянську позицію 18 медичних працівників було нагороджено Грамотами виконуючої обов'язки міського голови. Також всі медичні працівники наших комунальних підприємств, без виключення, отримали подарункові сертифікати на придбання товарів у маркеті «Асорті» на суму 100 гривень від Фонду Руслана Кузьменка.

Музичним подарунком медикам став концерт, який підготував відділ культури і туризму виконавчого комітету Ржищівської міської ради. Захід відбувався з дотриманням санітарно-епідемічних вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора