A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРИДБАНО КВАРТИРУ ОСОБІ ІЗ ЧИСЛА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

Дата: 23.06.2020 15:40
Кількість переглядів: 515

Фото без описуПридбано житло 20-ти річному ржищівчанину, який має статус особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виділена сума складає 366,8 тис.грн.

Придбана двокімнатна квартира має житлову площу 30,3 кв.м., розташована в м.Переяслав – Хмельницький, в квартирі створені необхідні умови для проживання, також приємно те, що попередній власник залишив меблі. Новий власник житла, радіючи можливості жити у власній оселі, подякував за наданий старт для подальшого розвитку та нових звершень.
Наразі на квартирному обліку при виконавчому комітеті Ржищівської міської ради перебувають 4 осіб, а саме: 2 дітей, позбавлених батьківського піклування, та 2 осіб з їх числа віком до 23 років, які потребують поліпшення житлових умов та мають право на придбання житла за рахунок державної субвенції.
Сподіваємось, і надалі, за підтримки держави, всі діти, на долю яких випало чимало випробувань, отримають житло, та будуть впевненіше почувати себе і будувати плани на майбутнє.

 

За інформацією служби у справах дітей та сім'ї



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора