A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЕМОНТНІ РОБОТИ НА СОЦІАЛЬНО ВАЖЛИВИХ ОБ'ЄКТАХ ГРОМАДИ ТРИВАЮТЬ

Дата: 26.06.2020 10:38
Кількість переглядів: 538

Фото без опису25 червня виконуюча обов'язки міського голови К.І.Чорненька, заступник міського голови Ю.Г.Терещенко та депутат Київської обласної ради Р.О.Кузьменко відвідали кілька сіл громади, а саме: будівельні майданчики, та оцінили стан виконання ремонтних робіт.

1. Будівельний майданчик у с.Пії — ЗОШ І-ІІІ ст.: ремонтні роботи розпочато. Наразі проводиться демонтаж старих конструкцій, стелі, підлоги та вікон. Дивлячись, у якому стані було приміщення, в якому донедавна навчалися діти, стає зрозуміло, що рішення робити тут капітальний ремонт, було абсолютно вірним: стара стеля провисла і створювала реальну небезпеку, вікна, хоч і пластикові, але занадто застарілі і не відповідають сучасним нормам.Центральна частина приміщення побудована в 1937 році, а частина прибудови 60-х років. За словами вчителів, капітального ремонту школа не бачила ніколи! 
Підрядник обіцяє до початку нового навчального року закінчити ремонт одного крила, щоб діти могли навчатися у комфортних умовах. А повністю завершити всі роботи обіцяють до Нового року. До речі, у проєкті також заміна системи опалення, нова електропроводка та ремонт майстерні. Крім цього відбулися перемовини з підрядником щодо ремонту спортзалу. А тому маємо надію невдовзі побачити нову сучасну школу, зручну майстерню та оновлений спортзал - теплі, затишні і, головне, безпечні приміщення для дітей та вчителів.

2. У Півцях також ведуться роботи - триває ремонт спортзалу, який пообіцяв профінансувати Руслан Олександрович Кузьменко за кошти свого Фонду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора