A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання виконуючої обов'язки Ржищівського міського голови з Днем Конституції України та Днем молоді 

Дата: 26.06.2020 14:36
Кількість переглядів: 495

Шановні мешканці Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади!


Цього року 28 червня в Україні відзначають одразу два свята – День Конституції та День молоді.
Безперечно, 28 червня вписане у календар червоними літерами, адже – це день народження Основного Закону держави, яким утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.  Прийняття Конституції назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. І саме на молодь, як основну рушійну силу,  покладаються великі сподівання держави і суспільства щодо відстоювання державних інтересів України та творення її успішного майбутнього. Тож дуже символічно, що цього року день молоді співпав з цим важливим державним святом.  

День молоді – це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це  час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці є творцями сьогодення та майбутнього. І ми віримо в те, що саме завдяки їхнім знанням та праці Україна стане дійсно конституційно розвиненою, правовою європейською державою.

Тож у переддень свят бажаю усім міцного здоров’я та успіхів,  незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум та душа. Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до своєї країни, хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення. А ще твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

 

З повагою
Виконуюча обов’язки Ржищівського міського голови,
секретар ради Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора