A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Моніторинг дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси

Дата: 02.07.2020 16:01
Кількість переглядів: 509

Фото без описуПосадовими особами Кагарлицького районного управління Держпродспоживслужби в Київській області 23-24 червня 2020 року було проведено моніторинг дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси. Всього перевірено 12 суб’єктів господарювання, з них виявлені порушення правил щодо карантину – у 10. В ході перевірок здійснені заходи з інформування та надання рекомендацій щодо посилення контролю суб’єктами господарювання за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України з метою запобігання коронавірусної інфекції.

27-28 червня 2020 року було проведено позапланові перевірки закладів громадського харчування в м. Ржищів, з яких у 2 виявлені порушення. За наслідками заходу виданий припис про усунення виявлених порушень та складений протокол про адміністративне правопорушення.

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області наголошує на дотриманні постанов Кабінету Міністрів від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), рішень Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розпоряджень виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора