A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Кількість новостворених платників у червні  свідчить про поступове відновлення економічної активності бізнесу Київщини, - Олександр Загорський

Дата: 22.07.2020 15:36
Кількість переглядів: 496

Як зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський, вже другий місяць поспіль приріст платників до минулорічного показника становить понад 7 тисяч або 4,1%. 

«Про відновлення економічної активності свідчить і зростання на 1651 платника кількості новостворених суб’єктів господарювання лише у червні. Більшість із зареєстрованих припадає на приватних підприємців - 1398. Загалом цьогоріч за січень – червень започаткували власну справу 9050 суб’єктів господарювання»,- зазначив очільник податкової служби Київщини.

Загалом на 01.07.2020 року кількість СГД Київщини досягла 178,1 тисяч, із них - 76,5 тисяч юридичних осіб та 101,6 тисяч  фізичних осіб – підприємців.

Крім того, зазначається ріст у 7,7% або 17,6 тисяч платників єдиного внеску у порівнянні із показником 2019 року. Наразі реєстр платників налічує 247,7 тисяч суб’єктів: 75,2 тисяч юридичних та 172,4 тисячі фізичних осіб.

ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що за допомогою «Електронного кабінету платника» (cabinet.tax.gov.ua) з використання електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів, платники податків мають можливість отримати онлайн ряд адміністративних послуг та довідок.

Зокрема, довідку про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної податкової служби, довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків, витяг з реєстру платників ПДВ за формою №2-ВР, витяг з реєстру неприбуткових установ та організацій. Також, в електронному вигляді проводиться реєстрація реєстратора розрахункових операцій, реєстрація розрахункових книжок, та реєстрація  КОРО. 

ГУ ДФС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора