A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРЕДСТАВНИКИ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ОФІСУ РЕФОРМ ВІДВІДАЛИ РЖИЩІВСЬКУ МІСЬКУ ОТГ

Дата: 16.08.2020 23:11
Кількість переглядів: 421

Фото без опису12 серпня з метою консультаційно-дорадчої зустрічі для підбиття підсумків соціально-економічного розвитку Ржищівської міської ОТГ до Ржищівської громади завітала делегація у складі керівника Офісу реформ Київської області, депутата Київськоі обласної ради, консультанта з юридичних питань у Київському офісі Асоціації міст України Володимира Удовиченка, голови підкомітету з питань адміністративних послуг, державних символів та нагород Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Олександра Дехтярчука, експерта з регіонального розвитку Тетяни Ревенко.

Експерти цікавилися питаннями медицини, а саме вторинної ланки, освіти, бюджету та його виконання, надання адміністративних послуг та усіх інших аспектів життя громади.

В.о. міського голови Крістіна Чорненька та заступник міського голови Юрій Терещенко дали відповіді на питання гостей та розповіли про основні об’єкти будівництва, про зроблену за останній рік роботу, а також разом з делегацією відвідали основні об’єкти.

Гості відмітили, що Ржищівська ОТГ має чудові результати роботи, що свідчить про грамотне управління громадою. Крім цього, вбачають і подальші перспективи розвитку громади, за умови такого ж компетентного управління.

За матеріалами газети "Ржищівський вінок"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора