A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Шановні освітяни! Дорогі школярі та студенти! Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

Дата: 01.09.2020 09:33
Кількість переглядів: 417

Фото без описуПерше вересня –  це свято, яке об’єднує школярів і студентів, педагогів і батьків, котре завжди  є урочистим і хвилюючим днем. Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань 98 маленьких жителів Ржищівської міської ОТГ. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник стане для вас, дорогі випускники, своєрідним мірилом вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором майбутньої професії та самостійності у прийнятті рішень. І я вірю, що кожен із вас зробить вірний вибір. Адже, від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє і нашої громади і країни в цілому.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним дзвоником.

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти.

На жаль, цього року перший день у школі буде без традиційного гамірного свята першого дзвоника, адже відтепер діє обмеження на проведення масових заходів. У зв'язку з тривалим карантином нам всім потрібно пристосовуватися до нових реалій та вносити корективи майже у всі сфери нашого життя, тому і навчання цього року проходитиме дещо по-іншому. Це потребує витримки і розуміння виключно від всіх учасників освітнього процесу. 

Але свято є свято, і я  щиро вітаю усіх з початком навчального року. Усім вам, дорогі друзі, зичу мирного неба, щастя, міцного здоров’я, щоб кожен крок, який ви зробите в цьому році приносив задоволення, радість буття, низку успіхів і перемог.

Щасливого навчального року!

 

З глибокою повагою,

Виконуюча обов’язки Ржищівського міського голови Крістіна ЧОРНЕНЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора