A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НОВИНИ МЕДИЦИНИ: ВІТАЄМО НОВОГО ЛІКАРЯ-ПЕДІАТРА В РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 04.09.2020 15:57
Кількість переглядів: 524

Фото без описуУ Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги є причина для радості - до колективу доєднується молода, але досвідчениа лікар-педіатр Анна Кузьменко.

Анна Андріївна родом зі Ржищева, але під час навчання в Національному медичному університеті ім. О.О.Богомольця жила і працювала в Києві. Останні два роки вона проходила інтернатуру в ОХМАТДИТі, а по її завершенню повернулася у Ржищів, щоб лікувати маленьких пацієнтів тут.

Вона чуйна, добра, уважна і професійна. Анна Андріївна може бути лікарем та добрим другом вашій дитині - якщо ви ще не підписали декларацію з педіатром, то саме час звернутися до Анни Кузьменко і зробити це! Вона відповість на всі ваші запитання щодо лікування та профілактики хвороб і догляду за дитиною.

Бажаємо Анні Андріївні успіху в професійній сфері і задоволення від роботи! А колектив Ржищівського міського центру первинної медики-санітарної допомоги з радістю допоможе колезі адаптуватися на новому місці роботи і завжди готовий підставити плече у потрібну хвилину!

Інфо: редакція «Ржищівський вінок»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора