A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості  до містобудівної документації

Дата: 08.09.2020 16:48
Кількість переглядів: 1296

 «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  по провул. Молодіжний в м. Ржищів, Київської області"

1. З метою врахування громадських інтересів  відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» проводиться  громадське обговорювання під час розробки містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівлі житлового будинку, господарських будівель та споруд по провулку Молодіжному  в м. Ржищів, Київської області»

2.Детальний план території розробляється для  визначення  функціонального призначення  параметрів забудови окремої земельної ділянки з метою будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд   по провулку Молодіжному  в м. Ржищів, Київської області. Детальний план території розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації, визначення параметрів і формування принципів планувальної організації забудови, встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами. Він уточнює основні положення Генерального плану  м. Ржищів  розроблено Українським державним проектно-виробничим об’єднанням «ДІПРОМІСТО» та затверджено в 1993р.

Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області

Платник містобудівної документації – Осадчук Оксана Юріївна

Розробник містобудівної документації – Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр архітектурного проектування   та ландшафтного дизайну» головний архітектор проекту –Перегон Ольга Сергіївна

1.Підстава для розроблення – Рішення Ржищівської міської ради Київської області    № 2886-87-07 від 21.08.2020р. «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівлі житлового будинку, господарських будівель та споруд по провулку Молодіжному  в м. Ржищів, Київської області» ;

2.Відповідальні за організацію розгляду пропозицій –начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету Ржищівської міської ради – Корденко Ірина Валеріївна.

                                             

                                     Містобудівна оцінка території

Земельна ділянка загальною площею 0,1000га знаходиться у північній частині міста Ржищів. Рельєф ділянки спокійний.

Транспортні зв’язки з автодорогою регіонального значення Р-19 Київ-Ржищів здійснюється по провул. Молодіжний з твердим покриттям. Під’їзд до ділянки здійснюється з північно-східної сторони з провул. Молодіжний.

Земельна ділянка має правильну прямокутну форму, видовжену з північного заходу на південний схід - близько 39,7 метри, а із північного сходу на південний захід  - 25 метрів. Рельєф ділянки рівнинний з невеликим ухилом на південний схід, абсолютні відмітки поверхні коливаються в межах 148.7 – 146.8м.

Територія ділянки є комунальною власністю міста та знаходиться в кварталі житлової забудови, що проектується ( відповідно розробленого Генерального плану м. Ржищів).

Земельна ділянка межує на південному сході з провул. Молодіжний, з усіх інших сторін – з перспективною житловою садибною забудовою.

На теперішній час територія, що проектується вільна від будівель і споруд. У східній частині ділянки проходить ЛЕП 10кВа.

Територія проектування перебуває за межами території об’єктів культурної спадщини та їх охоронних зон.

Територія проектування перебуває за межами території об’єктів природно-заповідного фонду та їх охоронних зон.

На дану земельну ділянку розповсюджуються такі існуючі планувальні обмеження:

- ЛЕП 10кВа – охоронна зона 10м.

Характеристика земельної ділянки, що проєктується :

  • площа території що проектується – 0,1000 га
  • площа забудови 0,0140 га

Проект містобудівної документації складається з текстових та графічних матеріалів.

( дивитись  «Проєктний план поєднаний з планом червоних ліній» ) 

Затвердження проектів містобудівної документації є основою для визначення вихідних даних для:

  • Уточнення містобудівних умов та обмежень;
  • Проведення містобудівних розрахунків у разі намірів щодо забудови  або зміни допустимого  виду використання принципів архітектурної композиції забудови;
  • Формування принципів архітектурної композиції забудови;
  • Визначення доцільності , обсягів, послідовності забудови;

Детально ознайомитись з проектом містобудівної документації можна на офіційному сайті Ржищівської міської ради. Крім того  містобудівна  документація буде розміщена на інформаційному стенді на другому поверсі приміщення міської ради в кабінеті №12 – відділу містобудування, архітектури  та земельних відносин, тел. 2-11-77, з 08 вересня 2020 р. по 08 жовтня 2020 р.  з 8-30 год. до  17-00 год. (понеділок-четвер) , 0 8-30 год до 16-00 год (п’ятниця) за адресою м. Ржищів, вул. Соборна № 22  .

  1. Пропозиції надаються до виконавчого комітету   Ржищівської міської  ради  у письмовій формі до 08 жовтня 2020 р. за адресою м. Ржищів, вул. Соборна № 22 .
  2. Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:
  1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  2. Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території , щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території , щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  4. Представники органів самоорганізації населення , діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. Народні депутати України, депутати Ржищівської міської ради;
  1. Пропозиції надаються за формою (в додатку № 1  до повідомлення).
  2. Пропозиції подані особами не визначеними пунктом 7 цього повідомлення , або подані після встановленої дати  08 жовтня 2020 р. залишаються без розгляду.
  3. Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства , будівельних норм, державних стандартів та правил.
  4. Оприлюднення результатів розгляду пропозицій  громадськості до проекту містобудівної документації відбувається шляхом   проведення  інформаційного заходу                    в приміщенні Ржищівської  міської  ради  09 жовтня 2020 р. о 11-00 год.  та на офіційному сайті Ржищівської міської ради .
  5. Графічна частина до цього повідомлення містить зображення : «Проєктний план поєднаний з планом червоних ліній»- 1 аркуш.

 

 

Начальник відділу містобудування, архітектури

та земельних відносин ВК РМР                                                                                     І.В. Корденко

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора