A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Кадровикам про автоматичне призначення пенсії

Дата: 10.09.2020 09:32
Кількість переглядів: 401

Фото без опису4 та 8 вересня 2020 року начальник Кагарлицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Світлана Трохименко провела зустріч в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера» зі спеціалістами кадрової служби УСЗН Ржищівської МР, Відділу освіти ВК Ржищівської МР та Ржищівського гуманітарного фахового коледжу. Основною темою зустрічей було питання автоматичного призначення пенсії.

Фахівець Фонду наголосила, що автоматичне призначення пенсії – це  сервіс порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку без необхідності звернення до органів Пенсійного фонду. Сервіс дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно та провести перевірку наявних у Пенсійному фонді даних. Акцентувала увагу на сервісі веб-порталу «Електронна трудова книжка» та розповіла щодо вимог надісланих документів.

Також Світлана Трохименко розповіла про порядок звернення за первинним призначенням пенсії, надала перелік необхідних документів та вимоги до довідок про заробітну плату для призначення пенсії. Звернула увагу на необхідність повідомлення органів Пенсійного фонду про обставини, що спричиняють зміну розміру пенсійної виплати або її припинення, зокрема про працевлаштування, звільнення з роботи, зміну місця проживання.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора