A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ОТРИМУЄМО КОРИСНІ ЗНАННЯ

Дата: 17.09.2020 11:07
Кількість переглядів: 640

«Кожен, хто перестає вчитися, старіє, – не важливо, в 20 або 80 років, – а будь-який інший, хто продовжує вчитися, залишається молодим. Найважливіше в житті – це зберегти мозок молодим» Генрі Форд. Команда Ржищівського відділу культури та туризму бере участь у дистанційному навчанні в межах проєкту “Школа соціального проєктування для культурних менеджерів ОТГ “Культурний трамплін”.

До команди входять: Олена Пасека, начальник відділу культури і туризму; Олена Полковніченко, головний спеціаліст відділу культури і туризму, Дарія Мустеца, фондозберігач Ржищівського музею образотворчого мистецтва ім. І-.В. Задорожного.

На курсі вчать створювати сучасний культурний продукт для широкого кола жителів ОТГ. Розповідають про актуальні проблеми та шляхи їх вирішення в культурній сфері. Представлені експерти із творчих та креативних індустрій з усієї України, допомагають сформувати проектні заявки для грантів та визначити туристичний потенціал регіону.
Всі ці заходи відбуваються для того, щоб створити умови в ОТГ, де культурні послуги будуть доступні усім жителям та гостям.

Цей проєкт реалізується Спільнотою “Grant Management” та ГО “Інститут соціальної політики регіону” за підтримки Українського культурного фонду.

#запідтримкиУКФ #культурний_трамплін



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора