Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗВЕРНЕННЯ ВИКОНУЮЧОЇ ОБОВ'ЯЗКИ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ К.І.ЧОРНЕНЬКОЇ ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Дата: 17.09.2020 16:21
Кількість переглядів: 541

Фото без опису
Шановні жителі та гості Ржищівської об’єднаної територіальної громади!
У зв’язку з тим, що на території Ржищівської міської ОТГ збільшилась кількість випадків захворюваності на COVID-19 серед мешканців громади, з 14 вересня 2020 року на всій її території встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Це передбачає посилення протиепідемічних заходів, що, в свою чергу, призводить до певних незручностей і стосується майже всіх сфер життєдіяльності.

Різкий зріст захворювань обумовлений тим, що громадяни почали нехтувати елементарними вимогами: носіння захисних масок, дотримання безпечної відстані, дезінфекція рук тощо.

Тому з метою недопущення погіршення ситуації, яка вже склалася, вкотре звертаюся до жителів громади більш відповідально поставитися до виконання протиепідемічних заходів, мінімізувати свої контакти, інакше перехід в інший «кольоровий» рівень не забариться.

Окреме прохання до пацієнтів КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ржищівської міської ради: тимчасово обмежте кількість відвідувань самого центру та амбулаторій, які знаходяться на території сільських населених пунктів, з приводу планового лікування/консультації, отримання нетермінових довідок, документів та іншої не нагальної потреби, задля уникнення масового скупчення людей та мінімізації ризику поширення інфекції. Для отримання консультації з приводу свого візиту до сімейного лікаря, чи інших медичних фахівців просимо звертатися за телефонами: (04573)2-10-08, 2-12-04 або (063)102-25-47.

Дякую за розуміння. Бережіть сеое і своїх близьких. Будьте здорові!

З повагою,
виконуюча обов’язки міського голови Крістіна Чорненька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора