A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЖИТТЄВИЙ ШЛЯХ "МІЖ ПЕНЗЛЕМ І ПЕРОМ"...

Дата: 24.09.2020 09:58
Кількість переглядів: 487

Фото без опису22 вересня свій День народження святкував Борис Степанович ДЕГТЯРЬОВ – поет, прозаїк, художник, мистецький та культурний діяч, відома і шанована в нашому місті людина. З нагоди відзначення вагомої дати у житті митця, його прийшли привітати виконуюча обов'язки Ржищівського міського голови Крістіна Чорненька, а також представники закладів культури та ради ветеранів Ржищівської ОТГ.

Борис Степанович Дегтярьов - ав­тор семи надрукованих поетичних збірок. Його поезії приваб­люють не лише тематичною різноманітністю, а й вмін­ням автора залучити до співроздумів. Вони щирі, заду­шевні, зворушливі. В них – замилування світом приро­ди, людська радість і пе­чаль, бачене і пережите. Читачі з будь-якими естетичними смаками, з різним життєвим досвідом, обов’язково знайдуть в його книгах щось своє, цінне, близьке лише їхнім серцям. Адже своїми поезіями Борис Дегтярьов намагався доторкнутися до найпотаємнішого – людської душі. І йому це вдалося зробити. До того ж близько десяти пое­зій автора було покладено на музи­ку М.Дейнегою, О.Шестопалом, В.Коробченком.

А ще Борис Степапнович чу­довий художник-аматор, ав­тор близько 400 полотен. На його полотнах – літні, осінні, зимові краєвиди рід­ного Придніпров’я, Криму, Карпат, Полтавщини, Чер­нігівщини, пам’ятні, істо­ричні місця Ржищівського краю, пам’ятки давньої архі­тектури (храми, церкви), натюрморти та портрети...

Хоча й вкрай нелегко нині, в час технологічного прогресу, нести своє мистецтво в люди, Борису Степановичу Дегтярьову на поміч завжди приходить його великий досвід, а ще - життєстверджуюча поезія, яка допомагає долати труднощі.

Тож зичимо Вам, невтомний Майстре, безмежної людсь­кої шани та вдячності за Ваше високе, чисте мистецтво, за щедрість дарування його людям, за благородну працю поета і художника. Доброго здоров'я Вам та творчої наснаги ще на многії-многії літа!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора