A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН КОНКУРСАХ ДО ДНЯ СТУДЕНТА

Дата: 05.11.2020 15:20
Кількість переглядів: 745

Фото без описуСтудентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Ця прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові…

Не можна забувати і про навчання, яке протікає досить жваво: пари, цікаві викладачі, нові друзі, сесії, практика, курсові... І все було б чудово, якби стипендії вистачало на цілий місяць! 

Кожен день студента - це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам’яті. Тож пропонуємо вам переглянути свої фото- та відеоахіви, та поділитися найцікавішими моментами свого студентського життя, взявши участь в онлайн конкурсах, які проводяться за ініціативи відділу молоді та спорту виконавчого комітету Ржищівської міської ради.

Фотоконкурс «НАЙКУМЕДНІШЕ ФОТО ЗІ СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ"

На Конкурс не допускаються фотороботи, запозичені з інших джерел (фото-хостинги, соціальні мережі тощо);

Всі фотографії, які надсилаються на Конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

  • Цифровий знімок: файл у форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів.
  • Колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.
  • Якщо учасники конкурсу не володіють технічними можливостями для відправки робіт, то в терміни прийому робіт на конкурс надають свої фотороботи на будь-якому доступному носії за адресою: м. Ржищів, вул.Соборна, 22.каб №3.
  • Конкурс відеороликів «НАЙОРИГІНАЛЬНІШЕ ВІДЕОПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ СТУДЕНТА "

Вимоги:

  • тривалість ролику до 1 хвилин
  •  використання власних фото- та відеоматеріалів
  •  наявність сюжету ролику
  • використання маркетингових прийомів (відносно сюжетної лінії, анімації, зміни кадрів, словесного, музичного супроводу, кольорового сприйняття)
  •  формат відеоролику: AVI, MPEG-4, MJPEG, MOV, MP4;
  • відеоролик може бути відзнятий будь-якими доступними для учасників засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, смартфону, мобільного телефону тощо);
  • використання під час зйомки та монтажу спеціальних програм та інструментів залишається на розгляд автора;
  • учасники самі визначають жанр відеоролика (відеокліп, репортаж, інтерв’ю тощо).

Переможці визначаються за найбільшою кількістю набраних голосів, та будуть нагороджені грамотами і призами.

Організатори Конкурсу залишають за собою право впроваджувати спеціальні номінації, визначати в них переможця і нагороджувати спеціальними призами.

Організаційний комітет не відшкодовує матеріальні витрати, які пов’язані зі створенням конкурсних робіт і участю у Конкурсі.

Надаючи свою роботу на Конкурс, автор надає право організаторам Конкурсу на використання наданого матеріалу (розміщення у мережі Інтернет, телепрограмах, публікації в ЗМІ, подальше тиражування тощо).

Учасники Конкурсу дають свою згоду на обробку своїх персональних даних (прізвище, ім’я, по батькові, адреси електронної пошти та інших персональних даних, які повідомив учасник Конкурс).

Відділ молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора