A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ВІДКРИТО WORKOUT-МАЙДАНЧИК ТА МІНІ-ФУТБОЛЬНЕ ПОЛЕ

Дата: 10.11.2020 10:29
Кількість переглядів: 702

Фото без опису9 листопада відбулося відкриття об’єктів спортивної інфраструктури м.Ржищева в рамках обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2021 роки, а саме: міні-футбольне поле зі штучним покриттям розміром 42х22 м з двома тренажерами – мультифітнесстанція та тренажер для людей з обмеженими фізичними можливостями у Ржищівському ОЗО «Лідер» та Workout тренажерний майданчик у Ржищівському ОЗО «Гармонія».

На виконання обласної програми Київською обласною державною адміністрацією було закуплено спортивне обладнання та технологічні комплектуючі на загальну суму 886 500 гривень для будівництва міні-футбольного поля та на суму 323 533,50 грн – для воркауту. А вже облаштування об’єктів відбувалося коштом місцевого бюджету.

Урочистості з нагоди відкриття майданчиків відбувалися з дотриманням всіх протиепідемічних правил, встановлених МОЗ та постановами Уряду. На захід завітали очільниця Ржищівської міської ОТГ Крістіна Чорненька, депутат Київської обласної ради Руслан Кузьменко, начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв, а також представники освітніх закладів, місцевого самоврядування та мешканці міста.

Щира вдячність усім, хто доклав зусиль, аби мрія наших дітей—сучасні спортивні майданчики, стали реальністю!

За матеріалами газети «Ржищівський вінок»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора