Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Спорт під час карантину

Дата: 11.11.2020 21:10
Кількість переглядів: 600

Фото без описуКарантин вніс чималі зміни в повсякденний спосіб життя. Він наклав на нас певні обмеження, у тому числі й на заняття спортом. Однак це не привід відмовитися від активностей. Допоможемо вам зорієнтуватися, як продовжувати займатися спортом,  не порушуючи українське законодавство. 

Подививіться на себе в дзеркало, і зрозумійте, що у відображенні — найцінніша людина у вашому житті, і спитайте себе: чи хочеться вам її скривдити? Навряд чи. Тому просто почніть любити своє тіло, тоді і їжа буде лише корисна, і берегти будете здоров’я.

Для початку варто відзначити, що займатися спортом у спортзалах чи спортивних майданчиках не вийде. Вони підпадають під заборону Кабінету Міністрів України. Тож займатися спортом вам доведеться або вдома, або максимум – у лісі. Як виняток – біг вулицями міста/ села чи парку.

До слова:

Правила відвідування парків після карантину: роз'яснення МОЗ

В листопаді буде дозволено проведення індивідуальних тренувальних занять (біг, хода, їзда на велосипеді, фігурне катання, рух на активних візках спортсменів з інвалідністю), навчально-тренувальних зборів спортсменів національних збірних команд України з олімпійських, неолімпійських, національних видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Слідкуйте,далі буде….

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора