A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Спілкуємось дистанційно – за допомогою онлайн сервісів Фонду

Дата: 27.11.2020 10:50
Кількість переглядів: 485

Фото без описуЗ метою запобігання розповсюдження вірусних інфекцій в умовах карантину нагадуємо громадянам про можливість отримати пенсійні послуги дистанційно.

 Отже, зареєструвавшись  на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України Ви матимете можливість:

- скористатись послугою «Пенсійний калькулятор»;

- подати заяву про призначення пенсії в “один дотик”, заяву про перерахунок пенсії;

- отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом (форми ОК-5/ОК-7, довідка про розмір пенсії, відомості про виплачену заробітну плату, сплачені на користь особи страхові внески, набутий страховий стаж, інші);

- подати Анкету застрахованої особи для внесення/зміни/уточнення даних в Реєстр(і) застрахованих осіб;

- подати звернення (заяву, скаргу, пропозицію);

 - активувати послугу безкоштовного СМС-інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та страхового стажу особи).

 Ми мобільні! Завантажуйте мобільний додаток “Пенсійний фонд” і отримуйте доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України у зручному форматі з мобільних пристроїв (смартфонів та планшетів).

Також Ви можете зателефонувати нам до відділу обслуговування громадян №10 у місті Кагарлик за номером (04573) 6-12-65 та отримайте відповіді на всі свої запитання чи попередньо запишіться на прийом для подачі документів, отримання довідок чи оформлення допомоги на поховання та недоотриманої пенсії.

Саме такий дистанційний захід було проведено 26 листопада начальником відділу обслуговування громадян №10 Вітою Заїкою, яка в телефонному режимі надала кваліфіковані відповіді та консультації.

Бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора