A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Засідання «круглого столу» у Ржищівській ОТГ щодо питань працевлаштування, соціального захисту та пенсійного забезпечення людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2020 11:01
Кількість переглядів: 476

Фото без опису3 грудня 2020 року у Міжнародний день людей з інвалідністю у Ржищівській ОТГ відбулося засідання «круглого столу», в якому взяли участь представники Пенсійного фонду (головний спеціаліст ВОГ № 10 Олена Кокодей), Центру зайнятості та Управління соціального захисту населення. На засіданні були обговорені питання працевлаштування, соціального захисту та пенсійного забезпечення людей з інвалідністю.                                    

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.

01 та 02 грудня 2020 року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 10 Олена Кокодей поспілкувалась з мешканцями Ржищева, яким розповіла про новації у пенсійному законодавстві, зокрема про перерахунок пенсій з грудня 2020 року; надала роз’яснення щодо механізму нарахування пенсійних виплат та  виділила основні  показники, які впливають на розмір пенсії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора