A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання міського голови Крістіни Чорненької з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:32
Кількість переглядів: 478

Шановні жителі Ржищівської громади, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

 

           Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

     Фото без описуЦе свято нашої громади, кожного її мешканця, адже є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

    Депутати Київської обласної ради, депутати Ржищівської міської ради усіх скликань, працівники виконавчого комітету міської ради демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим, їхній багатий досвід роботи є вагомою часткою в розвитку місцевого самоврядування Ржищівського краю.

      Тож у день професійного свята усім причетним до нього хочу подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди і добра.

     Упевнена, що тільки разом, спільними зусиллями ми зробимо все для того, щоб Ржищівська громада була територією активного розвитку, розбудови та процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

 

Зі святом вас, шановні колеги!

 

 

З повагою

Ржищівський міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора