A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Дата: 14.12.2020 15:34
Кількість переглядів: 539

Фото без описуЗ нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Ржищеві та селах нашої громади традиційно відбуваються тематичні заходи, зокрема й у соціальних мережах, присвячені вшануванню учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

14 грудня в День ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, дотримуючись вимог карантину в Ржищеві делегація, яку очолила міський голова Крістіна Чорненька, поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам'ять тих, хто пішов за межу вічності.

13 грудня протоієрей отець Михаїл, настоятель Свято-Троїцького храму, провів службу за здоров’я живих та панахиду за померлими ліквідаторами.

Довідково:

У Ржищівській ОТГ проживає 516 громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, в тому числі 189 ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, інвалідів Чорнобиля – 66 осіб. 51 ліквідатор отримали статус інваліда війни. Статус потерпілих мають - 327 осіб – це евакуйовані в 1986 році та переселені з Поліського району. Дітей до 18 років - 123 особи. Вдів померлих громадян - 24 особи.

 

Вшановуючи ліквідаторів-ювілярів, хочемо відзначити Романенко Тетяну Іванівну, Копилову Ларису Тимофіївну та Тесленко Степана Йосиповича, які в цьому році  відзначили 80-річний ювілей,  Погребного Анатолія Кузьмовича який в цьому році  відзначили 75-річний ювілей, Зубенка Василя Дмитровича, Яроцьку Ганну Миколаївну, Бузину Михайла Федотовича з с.Гребені, ржищівчан Кошеленко Валентину Миколаївну та Потапенко Віктора Михайловича, які в цьому році  відзначив 70-річний ювілей, Леляк Сергія Сергійовича,  Матвійчука Віктора Григоровича, Вареник Надію Олексіївну, Козинець Валерія Миколайовича, Підобід Меланію Василівну, Троянову Тетяну Михайлівну, Метальнікову Галину Олексіївну  та Голубкова Миколу Олексійовича, які в цьому році  відзначили 65-річний ювілей,  Рудник Тетяну Михайлівну,  Кравчука Петра Миколайовича та Шутенко Леоніда Ігоровича, які в цьому році  відзначили 60-річний ювілейДаниленка Анатолія Івановича, Лісовенко Григорія Васильовича  з с.Онацьки, Лемішко Анатолій Васильович та Музику Віктора Григоровича з с.Пії,  ржищівчан   Василенко Володимира Івановича та  Єленик Надію Дмитрівну які в цьому році  відзначили 55-річний ювілей.  

Зичимо вам міцного здоров'я та всіляких гараздів.

 

За інформацією Людмили Лелякголовного спеціаліста ВКТ, ліквідатора



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора