A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗВЕРНЕННЯ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 14.12.2020 12:16
Кількість переглядів: 424

Фото без описуДорогі земляки! 14 грудня 1986 року було завершено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Тож щороку саме цього дня ми вшановуємо відважних ліквідаторів, хто, на щастя, поруч з нами, і вклоняємося пам’яті тих, хто пішов за межу вічності.

Тридцять чотири роки тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців нашої громади. І ми не маємо морального права забувати про самопожертву цих людей, які ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів, усвідомлюючи всю складність ситуації, ступили назустріч смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів.

Низький Вам уклін, за мужність та силу духу. Вічна вдячність живим і світла пам’ять загиблим!

Від імені депутатського корпусу Ржищівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто бажаю учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я та успіхів. Нехай ваше життя буде довгим, без негараздів і хвороб.

Хай ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.

З глибокою повагою,

Міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора