A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВАСИЛЬ ВОЛОДІН: «ПІДПРИЄМЦІ КИЇВЩИНИ МОЖУТЬ РОЗРАХОВУВАТИ НА ДОПОМОГУ ВІД ДЕРЖАВИ»

Дата: 22.12.2020 10:15
Кількість переглядів: 484

Фото без описуСклад координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яка працює при обласній державній адміністрації, розширили. Відтак до роботи долучились керівники регіонального бізнесу та профільних територіальних органів влади.

Перше установче засідання відбулось сьогодні, 21 грудня, повідомив очільник Київщини Василь Володін. У ньому взяли участь представники підприємницької сфери області.

«Малий і середній бізнес – це фундамент розвитку держави. Щоб забезпечити для нього комфортні умови роботи, ми ініціювали роботу оновленої координаційної ради. І основна наша мета – не просто обговорювати проблеми підприємців, а знаходити спільні шляхи їх вирішення», – наголосив Василь Володін.

Він зазначив, що одне з основних завдань координаційної ради – працювати над підготовкою пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правової бази в сфері підприємництва. І перші пропозиції щодо покращення умов роботи представники бізнесу Київщини вже надали.

Окрім цього, серед пріоритетів координаційної ради – створення сприятливого середовища для розвитку бізнес-клімату Київщини, а також популяризація соціального підприємництва.

Василь Володін закликав ФОПи Київщини активніше подавати заяви на отримання матеріальної допомоги від держави в період карантину.

«Прийом заяв на виплату одноразової матеріальної допомоги триватиме до 31 грудня. Оформивши заяву, підприємці та наймані працівники, роботу яких обмежує карантин, зможуть отримати 8 тис. грн. Важливо скористатись цією можливістю, адже часу залишилось не так і багато», – звернувся до бізнесу Київщини Василь Володін.

Зазначимо: надання матеріальної допомоги ФОПам від держави є безпрецедентною формою підтримки підприємництва в період карантинних норм.

Як оформити послугу на порталі «ДІЯ», шукайте тут: https://diia.gov.ua/news/odnorazova-materialna-dopomoga-fop-ta-najmanim-pracivnikam.

Про основні категорії КВЕД для отримання допомоги ФОПам детально тут: https://diia.gov.ua/news/kvedy.

Запрошуємо зацікавлених представників малого та середнього бізнесу, громадських об’єднань та спілок малого та середнього бізнесу Київської області долучитися до роботи Координаційної ради з питань розвитку підприємництва та спільно підготувати пропозицій вирішення проблемних питань діяльності малого та мікробізнесу.

Взяти участь можна шляхом заповнення реєстраційної форми до 28.12.2020 за посиланням: http://bit.ly/KODARADA

Також задля врахування Вашої думки у формуванні плану дій та пропозицій щодо вирішення проблемних питань малого та середнього бізнесу надсилати свої пропозиції на електронну адресу департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації biz@econkoda.gov.ua.

Сподіваємось на плідну співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора